01 An engine fit for my proceeding

And here an engine fit for my proceeding.
I’ll be so bold to break the seal for once.

Ik heb deze kleine site op de wereld gezet om een ​​verhaal voor mezelf te construeren. Over wat ik ervaar en welke keuzes ik kan maken. Het gebruik is bedoeld als een retrospectieve analyse van de afgelopen week, met mijn meest onthullende gedachten en herinneringen. An engine fit for my proceeding. Om mijn perceptie van de werkelijkheid te archiveren, analyseren, deconstrueren en hervormen. In de eerste plaats natuurlijk voor mijn eigen gebruik en plezier. Waarom zou je anders tijd besteden aan het documenteren van je eigen introspecties? Maar als iemand enig inzicht of wijsheid in deze inhoud kan vinden, zou ik dat als een welkome, maar waarschijnlijk onwaarschijnlijke, secundaire uitkomst beschouwen.

Mettertijd vermoed ik dat er een verandering zal plaatsvinden. Het zal minder een verhaal en meer een dagboek worden, over mijn leven als mens. We zullen het zien. Het is niet mijn bedoeling om te plannen, maar om deze site naar verschillende plaatsen te laten meanderen, terwijl ik gaandeweg wied en selecteer.

Wouter Tooren

Get in touch

Quickly communicate covalent niche markets for maintainable sources. Collaboratively harness resource sucking experiences whereas cost effective meta-services.